Forbereder Hallingtreff 2017

Morten-Knudtsen3
-Geilo viser seg ofte fra sin beste side i januar. Vestlia har en konferansesal på 600 kvadratmeter, som åpner for flere deltakere og langt bedre plass til utstillerne som gjerne vil være med på treffet.

- Odd Borgestrand

Planleggingen av 20 års jubileet for det etter hvert så tradisjonsrike og populære Hallingtreffet er i gang. 2017-utgaven går av stabelen 11.-13.januar. 

Interessen for å delta på Hallingtreff har økt hvert eneste år, og derfor har arrangørene Hallingplast AS, rådgivende ingeniør VA teknikk AS og medarrangør SSTT-Norge besluttet å flytte arrangementet til Vestlia Resort på Geilo.
-Vestlia har en konferansesal på 600 kvadratmeter, som åpner for flere deltakere og langt bedre plass til utstillerne som gjerne vil være med på treffet, sier daglig leder i Hallingplast AS, Steinar Tragethon.  

VA-rådgiver Arve Hansen i VA teknikk AS vil være primus motor for det faglige innholdet også i jubileumsåret. Han er opptatt av at Hallingtreff primært skal være praktikernes arena. VA-bransjen har en rekke kurs og konferanser med akademisk tilsnitt.  2017-utgaven av Hallingtreff vil ha som tema: «Kloke hoder og kloke hender».

-Med dette slagordet gjenspeiler vi nødvendigheten av å ha dyktige praktikere i VA-bransjen, sier Arve Hansen.
Hansen og Tragethon er svært mottakelig for innspill fra bransjefolk til jubileums-arrangementet. Send gjerne en epost til arve@va-teknikk.no med forslag til temaer og foredragsholdere.

Dyktige operatører som kan bidra med praktisk erfaring fra sin hverdag er spesielt interessant å komme i kontakt med. Praktikere som er gode til å fortelle er gjerne bedre enn Power Point-foredrag på et stort lerret, sier Hansen.