Årets store plastrørkonferanse i Berlin

07f38b972e452c9139ff1699c456011b - Kopi

- Odd Borgestrand

Plastrørkonferansen Plastic Pipes XVIII, den 18. i rekken, går av stabelen fra 12. til 14. september i Berlin. Her er det mer enn 100 innlegg med alle slags tema knyttet til plastrør holdt av folk fra alle verdens hjørner som har spisskompetanse på sitt felt. 

Forskningssentre, organisasjoner, råvareindustrien, plastrørprodusentene, konsulenter og ledningseiere er alle godt representerte. Dette er den absolutt mest aktuelle internasjonale konferansen for de som vil lære mer om rør, følge med på utviklingen og diskutere aktuelle problemstillinger med eksperter på området.
Plastrør utgjør i dag den største delen av rørledningsnettet innen både vann og avløp i Norge – og i verden for øvrig. Derfor er det viktig at ledningseiere og konsulenter har best mulig kompetanse på rørtypene og materialene.

Som markedsleder føler Pipelife et spesielt ansvar for å spre kunnskap om fordeler, begrensninger og ny viten – og er derfor til stede i Berlin for å lære om nye erfaringer, nye testmetoder og diskutere dette med internasjonale eksperter. 
Men vi vil gjerne se flere nordmenn på konferansen. Kanskje er dette aktuelt for deg – eller noen du kjenner?
Plastrørkonferansen går over tre lange dager med parallelle sesjoner, utstilling og sosialt samvær og et tettpakket program. Komiteen har en stri tørn med å plukke ut bidrag som bør være med. Gode bidrag som ikke får plass, får anledning til å presentere seg på plakater i rom tilknyttet foredragssalene.
Du kan finne mer informasjon og melde deg på via www.ppxviii.com
IFAT
Årets store internasjonale VA-messe, IFAT, går dessuten av stabelen i München fra 30. mai til 3. juni i år.  (Kilde pipelife.no)